Hej! Som ni märker har vi inte uppdaterat så mycket under sommaren. Det betyder däremot inte att vi inte har gjort något – tvärtom. Vi har haft fullt upp med aktiviteter som exempelvis en dagsutflykt till Sandvad,  ha fidgetspinnerverkstad, spela kubb, gå OpenArt, gå till Ur och Skur och ha Pokemonrundor runt Sköllersta.

Idag fick vi ett spontant besök av brandbilen! Och av en brandman från Nerikes Brandkår Pålsboda . Först trodde vi att det var en brand på förskolan bredvid, men så var det inte.

Både förskolan och fritids fick titta inuti, fråga brandmannen frågor och känna på brandbilen.

 

… Barnen fick även möjlighet att sitta i brandbilen om man ville det! Häftigt!

 

Sedan var brandbilen och brandmannen tvungna att åka vidare. Så vi gick tillbaka till borgen för att återgå till vårt kubbspelande. Trodde vi ja! Det visade sig att brandmannen hade en överraskning i form av isglass till alla barn och vuxna.