Hej!

Nästa vecka kommer de nya fritidsbarnen från förskolan att börja hos oss. Det ser vi mycket fram emot, och har inför detta planerat upp en vecka fylld med roliga aktiviteter! En del av dessa kommer gå att hitta vid anslagstavlan på Ekoxen.

Viktigt att notera är att på torsdag 9.15 kommer vi att gå till Ur och Skur. Vi kommer att vara tillbaka till lunch ca 11.30.

Därför påminner vi er att ta med kläder efter väder! Däremot behövs ingen matsäck – vi kommer att ta med frukt, macka och kanske något smått och gott 🙂

 

 

Påtal om kläder så har vi mycket kläder som blivit kvarliggandes över vårterminen och sommaren. Vi har därför samlat alla kläder utan namnmärkning i en stor svart kasse precis vid Ekoxens entré. Ni får jättegärna titta där och se om ni hittar något som kan tillhöra er!

 

 

Vi har också uppdaterat anslagstavlan med information kring ventilationsbygget! För er som inte har varit på sommarfritids eller missat på annat sätt så har vi en anslagstavla precis när man kommer in på Ekoxen. Där uppdaterar vi vad som är kommande kring ventilationsbygget på skolan.

 

 

Idag har vi haft en lugn dag på fritids. Perfekt avslutning på veckan med ett parti plockepinn, utmana varandra i vem som kan hänga längst i borgen, kubb och titta på TV. Nu laddar vi om inför nästa vecka :).

Vi ses!

Sköllersta fritids