Nu har sommar gått över till höst, och plötsligt är det halloween!

När det kommer till halloween så är det en högtid där vi inte ens hinner blinka så har barnen kommit med massor av idéer, hunnit hämta alla halloweenmålarbilder och påbörjat pyssel inför kommande halloweendiscon. Det är en högtid av kreativitet och det uppskattar vi på fritids väldigt mycket!

Här skapas det för fullt!

Halloweenpumpor i pärlformat! Riktigt tjusiga! Bredvid har vi spindlar gjorda av kastanjer som är påväg att torka och bege sig vidare. Tips: titta i skåpet vid Ekoxens entré 🙂

”Jag har gjort den här spindeln, kan vi hänga upp den någonstans?” Absolut, sa vi. Flera tog efter idéen, kolla om ni kan hitta flera upphängda spindlar på Ekoxen!

Precis som vi skrev på Facebook börjar höstlovsfritids imorgon, vilket vi tycker ska bli roligt! Vi har en vecka med flera aktiviteter framför oss. På ONSDAG går vi till Ur&Skur/Skogen ca 10.00 och är tillbaka 13.00. Vi kommer garanterat ha med oss glatt humör och gott att äta, men däremot kan vi inte garantera varmt väder. Så kolla gärna så mössa, vantar och tjocktröja finns (utöver regnkläder)! Annat vi kommer göra längst veckan är hinderbana, baka, skattjakt, bio – m.m.!

Vi ses!